Financieel adviseur scheiding

Financieel advies bij uw scheiding!

RUIM 10 JAAR ERVARING ALS FAMILIEMEDIATOR

Financieel adviseur scheiding

Bij een scheiding is het logischerwijs erg prettig om een financieel adviseur in te schakelen. Want wanneer je te maken hebt met een scheiding, is dit zeker geen overbodige luxe. Voor beide partijen verandert er bij een scheiding natuurlijk ontzettend veel. Daarbij zijn de veranderingen op financieel of fiscaal gebied voor veel mensen iets waar extra aandacht naartoe gaat. Hoe moet dat dan met de kosten voor de kinderen? Of hoe moet dat dan met de huur en / of hypotheek van de huidige woning? Heeft er iemand recht op alimentatie? En zo ja om wat voor bedrag gaat dat dan? Er zijn zoveel vragen waar geen pasklare antwoorden op zijn.

Financieel advies

Mede om deze reden is het verstandig om een financieel adviseur bij uw scheiding te betrekken. Ik, Betty Oegema heb ruim 15 jaar ervaring in de financiële sector. Aangevuld met 8 jaar ervaring in de scheiding branche. In de afgelopen jaren heb ik mijn uitgebreide financiële kennis en ervaring goed kunnen toepassen in het vakgebied waar ik met passie in werk. Het begeleiden van stellen die gaan scheiden.

Naast de gewone werkzaamheden van een scheidingsbemiddelaar schenk ik wanneer dit aan de orde is extra aandacht aan de financiële kant van het scheidingsproces. Als financieel adviseur neem ik binnen de scheiding graag alle vragen omtrent de financiële kant weg!

Dus heb jij momenteel te maken met een scheiding en wil je graag in gesprek met een financieel adviseur die jou kan helpen bij ingewikkelde vraagstukken? Neem dan vandaag nog contact op met Scheidingsbemiddeling Amersfoort. Met grote deskundigheid staan wij u bij in deze lastige periode!

Financieel advieseur scheiding brengt orde en overzicht in de situatie

Logischerwijs komt er bij een scheiding heel wat kijken, dit zijn doorgaans niet de meest fijne zaken. Hierbij is het dan doorgaans ook normaal dat hier een emotionele achtbaan mee gepaard gaat. Ondanks die emoties moeten er een hoop beslissingen genomen worden en knopen worden doorgehakt. Zaken die onder andere aan het licht komen zijn: Waar gaan jullie wonen; blijft 1 van jullie wonen in de koop- of huurwoning of zetten jullie het huis te koop? Hebben jullie kinderen en kiezen jullie voor co-ouderschap? Is één van beide partijen alimentatieplichtig?

Om alle zaken omtrent de scheiding in goede banen te leiden, is het verstandig om een bemiddelingsbureau als Scheidingsbemiddeling Amersfoort te benaderen. Wij bieden een unieke dienstverlening aan, die enerzijds bestaat uit mediation en anderzijds uit financieel advies bij een scheiding. Bij Scheidingsbemiddeling Amersfoort werken de scheidingsbemiddelaar en de financieel adviseur namelijk nauw samen, in een duo. Samen zorgen zij ervoor dat alle zaken op elkaar worden afgestemd, zodat de bank zeker weten akkoord zal gaan. Scheidingsbemiddeling Amersfoort zorgt ervoor dat jullie zo snel mogelijk aan een nieuw hoofdstuk van jullie leven kunnen beginnen.

KOM MET MIJ IN CONTACT ALS FINANCIEEL ADVISEUR BIJ UW SCHEIDING

OFFICIEEL UIT ELKAAR

Scheidingsbemiddeling Amersfoort zorgt ervoor dat jullie scheiding zo goed en overzichtelijk mogelijk verloopt. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en er is altijd ruimte voor emoties. Dit hoort bij het proces namelijk. Kunnen jullie financieel advies goed gebruiken om jullie scheiding tot een goed einde te brengen? Neem dan contact op met mij, Betty Oegema, financieel adviseur en scheidingsbemiddelaar.

Scheidingsbemiddeling Amersfoort - Betty Oegema - logo footer

Scheiding uitstellen door corona?

Dit hoeft niet nodig te zijn!

  • Gesprekken per videocall
  • Komende 3 maanden alles regelen
  • In de zomer het scheidingsproces afgerond