SCHEIDINGSMEDIATOR

RUIM 10 JAAR ERVARING ALS FAMILIEMEDIATOR

GEREGISTREERD PARTNERSCHAP

Wanneer u gaat scheiden  en er zijn geen minderjarige kinderen hoeven de gemaakte afspraken niet naar de rechter.

Ik kan u als mediator helpen om afspraken te maken over de vermogensverdeling zoals de verdeling van het aanwezige vermogen en schulden, partneralimentatie, afspraken over pensioen e.d. Indien er voorwaarden zijn opgesteld bij een notaris, dienen deze te worden opgevolgd bij de scheiding. De afspraken die tijdens de mediation worden gemaakt formuleer ik voor u in de vorm van een convenant.

Heeft u minderjarige kinderen (jonger dan 18 jaar), dan bent u verplicht om een ouderschapsplan op te stellen. Dit ouderschapsplan moet  naar de rechter. Het is belangrijk en zeker ook in het belang van de kinderen dat er goede afspraken worden gemaakt. Ook de afspraken voor de kinderalimentatie worden in het ouderschapsplan vastgelegd.
Tevens dienen er afspraken gemaakt te worden over de vermogensverdeling zoals de verdeling van het aanwezig vermogen en schulden, partneralimentatie, afspraken over pensioen e.d. Indien er voorwaarden zijn opgesteld bij een notaris dienen deze te worden opgevolgd bij de scheiding. De afspraken die tijdens de mediation worden gemaakt formuleer ik voor u in de vorm van een convenant.

CONTACT

Met mijn ervaring als mediator en in de financiële dienstverlening kan ik u hierbij goed van dienst zijn.

 
Scheidingsbemiddeling Amersfoort - Betty Oegema - logo footer

Scheiding uitstellen door corona?

Dit hoeft niet nodig te zijn!

  • Gesprekken per videocall
  • Komende 3 maanden alles regelen
  • In de zomer het scheidingsproces afgerond