Ik wil scheiden

iK WIL SCHEIDEN, MAAR WAT NU?

RUIM 10 JAAR ERVARING ALS FAMILIEMEDIATOR

KOM MET MIJ IN CONTACT ALS FINANCIEEL ADVISEUR BIJ UW SCHEIDING

Neem contact met mij op

Scheidingsbemiddeling Amersfoort zorgt ervoor dat jullie scheiding zo goed en overzichtelijk mogelijk verloopt. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en er is altijd ruimte voor emoties. Dit hoort bij het proces namelijk. Kunnen jullie financieel advies goed gebruiken om jullie scheiding tot een goed einde te brengen? Neem dan contact op met mij, Betty Oegema, financieel adviseur en scheidingsbemiddelaar.

Scheidingsbemiddeling Amersfoort - Betty Oegema - logo footer

Scheiding uitstellen door corona?

Dit hoeft niet nodig te zijn!

  • Gesprekken per videocall
  • Komende 3 maanden alles regelen
  • In de zomer het scheidingsproces afgerond