SCHEIDING AMERSFOORT

MOEILIJK PROCES, FRISSE START

RUIM 10 JAAR ERVARING ALS FAMILIEMEDIATOR

Scheiding Amersfoort met Betty Oegema

Bij scheiden met uw echtgenote komt er erg veel op uw af. Er moeten lastige keuzes gemaakt worden. Zowel op financieel als op emotioneel vlak. Keuzes als deze worden vaak door emotie beïnvloedt en dit is vaak niet in uw voordeel. In dit soort gevallen is het aan te raden om een mediator in te schakelen.

Ik – Betty Oegema – Werk al ruim acht jaar als scheidingsbemiddelaar in Amersfoort. In die jaren heb ik erg veel stellen mogen bijstaan en begeleiden tijdens het scheidingsproces. Daarnaast heb ik 15 jaar ervaring in de financiële sector als financieel dienstverlener. Dit is vanzelfsprekend van zeer grote meerwaarde.

U wilt uw zaken bij scheiden goed geregeld hebben en daar ben ik de aangewezen persoon voor. U wilt ontzorgd worden bij een proces als scheiden. Daar kan ik uitstekend bij helpen. Ik sta voor u klaar!

Scheiden, wat komt er bij kijken?

Wat komt er nou eigenlijk allemaal kijken bij een echtscheiding? Het is natuurlijk voor iedereen anders want geen scheiding is hetzelfde. Desalniettemin is het voor u prettig om in grote lijnen te weten waar u aan toe bent bij een proces als scheiden. Vragen die u heeft als: hoe lang duurt een process? Wat kost het om te scheiden? Hoe gaat scheiden eigenlijk in zijn werk? Ik weet als geen ander dat scheiden een grote crisis binnen uw leven is. Niet door eigen ervaring maar om het feit dat ik al ruim 8 jaar stellen begeleid. Tegelijk weet ik ook dat scheiden een nieuw begin betekent. Voor uzelf, uw (ex) partner en de eventueel betrokken kinderen. Graag sta ik jullie bij met een solide start van deze nieuwe fase zodat iedereen vol frisse moed zijn eigen weg kan gaan en dat u een nieuwe start kan maken!

Scheidingsmediation Amersfoort

Wanneer u mij als scheidingsmediator in de arm neemt dan bent u volledig ontzorgd. Ik stuur voor jullie het getekende convenant en eventueel ook het ouderschapsplan naar de aangewezen advocaat. Vervolgens worden deze documenten juridisch getoetst en goedgekeurd. Jullie hoeven zelf niet bij de rechtbank te verschijnen. De rechtbank geeft een beschikking af. Hierna worden deze documenten door de advocaat naar de gemeente – in dit geval Amersfoort – gestuurd waar u woonachtig en gehuwd bent. Vervolgens wordt de scheiding in alle registers verwerkt en is de het proces van scheiden afgerond.

Hoe lang duurt het?

De hele procedure, van het eerste kennismakingsgesprek tot de officiële scheiding duurt normaliter gemiddeld 3 maanden. Hierna kan men nog kiezen voor een nazorg traject waarbij ik ervoor zorg dat jullie levens op de rit komen en dit alles zo soepel mogelijk gaat.
Scheidingsbemiddeling Amersfoort helpt u graag!

Kom met mij in contact voor een mediation traject

Officieel uit elkaar

Denkt u of uw partner eraan om van elkaar te scheiden in de omgeving van Amersfoort? Neem dan contact met mij op en zorg ervoor dat dit process op een zo prettig mogelijke manier wordt afgehandeld. Twijfel niet en neem contact met mij op!

Scheidingsbemiddeling Amersfoort - Betty Oegema - logo footer

Scheiding uitstellen door corona?

Dit hoeft niet nodig te zijn!

  • Gesprekken per videocall
  • Komende 3 maanden alles regelen
  • In de zomer het scheidingsproces afgerond