SCHEIDINGSBEMIDDELAAR UTRECHT

SCHEIDINGSBEMIDDELAAR UTRECHT ? Lees verder!

RUIM 10 JAAR ERVARING ALS FAMILIEMEDIATOR

Wie is Scheidingsbemiddelaar Utrecht?

Een emotioneel proces; Scheiden. Er komt werkelijk van alles op jullie af en er moeten veel lastige keuzes gemaakt worden. Door middel van een scheidingsbemiddelaar Utrecht weet u zeker dat alle besproken zaken en eventuele conflicten vakkundig worden begeleid. Daarbij zullen zij niet uit de hand lopen en voor alle partijen tot een goed einde worden geleid. Een scheidingsbemiddelaar Utrecht is onpartijdig en daardoor continu op zoek naar oplossingen die voor beide partijen vruchtbaar zijn, vooral wanneer er kinderen in het spel zijn, want die mogen nooit de dupe worden!

Ik ben een MfN register gecertificeerde scheidingsbemiddelaar uit omgeving Utrecht. Door gebruik te maken van bepaalde gesprekstechnieken ga ik ervoor zorgen dat jullie zelf de oplossingen aandragen. Op deze manier weten we zeker dat iedereen volledig achter de besluiten staat. Zo voelt het niet als door een derde partij opgelegd vonnis. Mede dankzij mijn 16 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en mijn 9 jaar ervaring als mediator komen werkelijk alle onderwerpen aan bod en ben je ervan verzekerd dat alles goed wordt geregeld.

 

De voordelen van Scheidingsbemiddelaar Utrecht

  • Concreet en snel resultaat
  • Duurzame oplossingen
  • Vechtscheiding wordt in de meeste gevallen voorkomen
  • Soepel verwerkingsproces
  • Vergrote kans op goede verstandhouding na scheiding

Kom met mij in contact voor een mediation traject

Mijn manier van aanpak

Al mijn trajecten beginnen met een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Ook bij geregistreerd partnerschap ontbinden! Tijdens dit gesprek leg ik u uit wat u kunt verwachten van een scheidingsbemiddelaar Utrecht en welke toegevoegde waarde ik u kan bieden. Nadat dit gesprek van ongeveer een uur heeft plaatsgevonden besluiten wij of er van beide kanten voldoende vertrouwen is voor een vervolgafspraak. In dat geval ik als scheidingsbemiddelaar Utrecht mijn werkzaamheden starten. De eerstvolgende stap is in dat geval een inventarisatie gesprek

Inventarisatiegesprek

Voorafgaand aan het tweede gesprek, de inventarisatie, ontvangen jullie van mij een document waarop de benodigde stukken vermeld staan die ik als scheidingsbemiddelaar Utrecht nodig heb voor het convenant (de overeenkomst waar we naar toe gaan werken). Denk aan persoons- en pensioengegevens, gegevens over de woning en andere financiële zaken. In dit gesprek gaan we bepalen wat jullie voorkeur is voor de volgorde waarin we in vervolggesprekken de onderwerpen zoals het ouderschapsplan, woning, alimentatie, pensioen en dergelijke zullen behandelen.

Het echtscheidingsconvenant

Pas wanneer alle onderwerpen zijn behandeld en er over elk onderwerp naar tevredenheid van alle partijen een besluit is genomen maak ik voor jullie het echtscheidingsconvenant en wordt dit besproken en indien akkoord voor beiden, ondertekend samen met het ouderschapsplan. Vervolgens zorg ik ervoor dat de procedure bij de rechtbank wordt uitgevoerd tot en met de inschrijving bij de gemeente.

Door op deze manier te werk te gaan komt alles aan bod, krijgen de emoties de ruimte en aandacht, verloopt het proces voorspoedig en het meest voordelig, krijgen eventuele kinderen de juiste aandacht en verloopt de scheiding naar behoren. Dat is namelijk waar ik als scheidingsbemiddelaar Utrecht voor sta!

Scheidingsbemiddelaar Utrecht werkt

Helaas krijgen veel kinderen in Utrecht te maken met een echtscheidingsproces. Als mediator help ik u graag uw scheiding voor uzelf en uw kinderen zo goed mogelijk te laten verlopen.

Scheidingsbemiddeling Amersfoort - Betty Oegema - logo footer

Scheiding uitstellen door corona?

Dit hoeft niet nodig te zijn!

  • Gesprekken per videocall
  • Komende 3 maanden alles regelen
  • In de zomer het scheidingsproces afgerond