Snel scheiden

BETTY OEGEMA, RUIM 10 JAAR ERVARING OMTRENT SNEL SCHEIDEN

SNEL SCHEIDEN MET ONDERSTEUNING VAN BETTY OEGEMA

Er is sprake van snel scheiden wanneer afspraken over (huur) woningen, vermogen en schulden reeds gemaakt zijn, maar u wilt de afspraken omtrent snel scheiden graag getoetst zien door een deskundige? Ik zet de gemaakte afspraken in de vorm van een convenant voor u op papier en draag er zorg voor dat de stukken naar de rechtbank gaan.

MINDERJARIGE KINDEREN

Wanneer er minderjarige kinderen betrokken zijn help ik u met de afspraken ten behoeve van het ouderschapsplan en met de vaststelling van de kinderalimentatie. Dit alles past binnen het plaatje van snel scheiden!

In bovenstaande omschrijving is er dikwijls sprake van een niet complexe scheiding. Deze vorm van scheiden kan ik zeer snel met u regelen, waarbij we meestal kunnen volstaan met twee gesprekken. De procedure is kort en daardoor ook niet kostbaar. Wanneer één van u of u beiden voor een toevoeging (rechtsbijstand) in aanmerking komt, betaalt u slechts een zeer gering bedrag. Dit is een van de voordelen van snel scheiden!

SNEL SCHEIDEN

Wanneer jullie hebben besloten om definitief uit elkaar te gaan willen jullie dan natuurlijk ook dat dit gewoon achter de rug is. Dat is natuurlijk volkomen logisch. Zolang er geen complicaties optreden tijdens het proces kan een scheiding in ongeveer een maand geregeld zijn. Ook geregistreerd partnerschap ontbinden kan erg snel geregeld worden. En dat is fijn want hoe eerder dit alles achter de rug is, hoe eerder je kan beginnen met het opnieuw vormgeven van het dagelijks leven. De scheiding binnen een maand en op dit moment de snelste vorm van snel scheiden die aangeboden wordt.

Helaas lopen veel partners tegen de nodige zaken aan waardoor het proces vaak tot wel een jaar na data kan uitlopen, dat is niet bepaald snel scheiden!

ZO SNEL MOGELIJK SCHEIDEN

In veel gevallen duurt de scheiding dus zo ontzettend lang door dat er onderling een strijd gevoerd wordt. Bij snel scheiden is goed onderling contact de sleutel tot succes! Zo maken we het snelst de juiste afspraken en kan het process eerder worden afgerond.

CONTACT

Met mijn ervaring als mediator en in de financiële dienstverlening kan ik u hierbij goed van dienst zijn.

 
Scheidingsbemiddeling Amersfoort - Betty Oegema - logo footer

Scheiding uitstellen door corona?

Dit hoeft niet nodig te zijn!

  • Gesprekken per videocall
  • Komende 3 maanden alles regelen
  • In de zomer het scheidingsproces afgerond