Scheiden en Corona

We weten allemaal dat wij hele moeilijke tijden doormaken.
Door de coronacrisis wordt iedereen geraakt ook u. In mijn dagelijkse praktijk kom ik veel mensen tegen die voordat de crisis uitbrak al hadden besloten te gaan scheiden. Door de huidige maatregelen vragen zij zich af of zij dit moeten uitstellen, of dat het toch mogelijk is een scheiding in gang te zetten. Uiteraard beslist u zelf als u uw scheiding wilt uitstellen.

Echter als u dit niet wilt is het heel goed mogelijk dit toch nu in gang te zetten. De gesprekken kunnen worden gevoerd met beeldbellen, hiervoor ontvangt u van mij een linkje die u vervolgens op uw telefoon of tablet of laptop kunt openen.

De rechtbanken houden nog steeds schriftelijke zittingen, dus ook hier stagneert niets. Het kan zijn dat u misschien door de huidige onzekerheden niet weet wat uw mogelijkheden zijn en u daardoor misschien van verkeerde veronderstellingen uitgaat. In de afgelopen 10 jaar heb ik veel ervaring als mediator opgedaan, met name tijdens de financiële crisis heb ik veel mensen mogen helpen die, ondanks het feit dat er veel onzekerheid was, toch konden scheiden. Hierbij is het van groot belang dat u wordt begeleid door een deskundige mediator.

Mede door mijn jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening kan ik u als deskundige mediator goed van dienst zijn. Wilt u meer informatie, heeft u vragen of heeft u behoefte aan bemiddeling bij het uit elkaar gaan?

Neem dan contact met mij op.

Meest recente blogs

Een scheiding brengt allerlei gevoelens

Sinds 1 maart 2009 zijn

Scheiden van een buitenlandse partner

Hoe werkt scheiden van een

Neem direct contact op

Scheidingsbemiddeling Amersfoort - Betty Oegema - logo footer

Scheiding uitstellen door corona?

Dit hoeft niet nodig te zijn!

  • Gesprekken per videocall
  • Komende 3 maanden alles regelen
  • In de zomer het scheidingsproces afgerond